logo
Vind een
BTicino member bij u in de buurt

Met Livinglight Air vormt BTicino de perfecte combinatie tussen exclusief design, technologische innovatie en creatieve functionaliteit. Want met slechts 5mm dikte zijn deze afdekramen verrassend vlak en met hun axiale bediening vormen ze een modern accessoire in een elk interieur. Dankzij de verschillende verfijnde afwerkingen laten de afdekramen van Livinglight Air altijd een luxueuze indruk achter.

MONOCHROOM

Monochrome afwerkingen

Bij deze afdekramen is de kleur perfect afgestemd op de afwerking van de axiale toetsen. Geniet van de puurheid van Wit, het royale van Tech of het mysterieuze van Antraciet. Het resultaat is in elk geval bijzonder stijlvol en exclusief.

BRIGHT

Een heldere keuze

Geef je interieur een persoonlijke touch met het glanzende zwart van Tin, het glanzende wit van Palladium en Mat goud of Mat nikkel.

NEUTRAAL

Stijlvol, strak & sober

In de afwerking Neutraal vormen de zamac afdekramen de stille getuigen van het dagelijks leven. Onopvallend, maar met klasse sieren ze de muren in gitzwart Lava, prachtig Parelwit of sober Zilver.

LED

Uw baken in het donker

Dwars over de axiale schakelaars loopt een fijn lijntje van ledverlichting die u leiden in het donker en aangeven waar de schakelaar zich precies bevindt. Zo hoeft u nooit meer op de tast te dwalen door uw eigen woning. Bovendien geeft het een mooi effect aan uw interieur.