logo
 

Met Livinglight Air vormt BTicino de perfecte combinatie tussen exclusief design, technologische innovatie en creatieve functionaliteit. Want met slechts 5mm dikte zijn deze afdekramen verrassend vlak en met hun axiale bediening vormen ze een modern accessoire in een elk interieur. Dankzij de verschillende verfijnde afwerkingen laten de afdekramen van Livinglight Air altijd een luxueuze indruk achter.

SOFT

Stijlvol, strak & sober

Onopvallend, maar met klasse sieren ze de muren met de afwerkingen Street, Klei, Zand en Blue moon.

BRUSHED

Een industriële look in uw interieur

In deze reeks treden de afdekramen op de voorgrond door hun brushed look. Ideaal voor het interieur waar een iets ruwere afwerking meer karakter geeft.

 

MONOCHROOM

Monochrome afwerkingen

Bij deze afdekramen is de kleur perfect afgestemd op de afwerking van de axiale toetsen. Geniet van de puurheid van Wit, het royale van Tech of het mysterieuze van Antraciet. Het resultaat is in elk geval bijzonder stijlvol en exclusief.

BRIGHT

Een heldere keuze

Geef je interieur een persoonlijke touch met het glanzende zwart van Tin of wit Palladium of met een matte afwerking met Mat goud of Mat nikkel of Parelwit

LED

Uw baken in het donker

Dwars over de axiale schakelaars loopt een fijn lijntje van ledverlichting die u leiden in het donker en aangeven waar de schakelaar zich precies bevindt. Zo hoeft u nooit meer op de tast te dwalen door uw eigen woning. Bovendien geeft het een mooi effect aan uw interieur.