Kwaliteit

Kwaliteit

BTicino heeft altijd van kwaliteit één van de strategische punten van het eigen beleid gemaakt en werkt volgens een Kwaliteitsbeheersysteem waarvan de toepassing door de Kwaliteitsbeheercentrale (AQC) beheerd wordt.

De doeltreffendheid van de toegepaste procedures en van de organisatie die deze veronderstelt, zorgde ervoor dat het certificaat van het Kwaliteitsbeheersysteem volgens de norm UNI EN ISO 9001:2015 behaald werd. Alle bedrijfsprocessen, van marketing tot productontwikkeling, productie, commercialisering, technische bijstand zorgen ervoor dat er aan de vereisten voor de certificering en voor het behoud ervan voldaan wordt.

De certificatie-instelling die door BTicino werd aangesproken is Bureau Veritas dat, dankzij zijn aanwezigheid in 140 landen en zijn honderdjarige ervaring op het gebied van certificering, door meer dan 30 accreditatie-instellingen erkend wordt en tot de wereldtop in de sector behoort.

Deze uitgangspunten vormen voor de markt de beste garantie voor de bestendige kwaliteit van de producten en de diensten die door BTicino geleverd worden.