sfeer image

LivingLight Air

BTicino's thin revolution
product image

LivingLight Air

BTicino's thin revolution

Met LivingLight Air vormt BTicino de perfecte combinatie tussen exclusief design, technologische innovatie en creatieve functionaliteit. Want met slechts 4.75mm dikte zijn deze afdekramen verrassend vlak en met hun axiale bediening vormen ze een modern accessoire in een elk interieur. En dankzij de verschillende verfijnde afwerkingen laten de afdekramen van LivingLight Air altijd een luxueuze indruk na.

Download de deelcatalogus

LivingLight AIR

LivingLight AIR

Design en technologie ontmoeten elkaar in de perfecte vorm van AIR, een absolute innovatie van LivingLight. AIR is een afdekraam van slechts 4,75 mm dik met een gebogen vorm die harmonieus in de muur past. De afdekramen zijn gemaakt van metaal met verfijnde, zachte, geborstelde, glanzende of monochrome afwerkingen.

Verkrijgbaar in een selectie kleuren die passen bij de nieuwste trends in interieurontwerp en te combineren met de toetsen in wit, zwart en antraciet.

Ongeëvenaarde finesse

De LivingLight Air afdekramen springen in het oog en hebben tegelijkertijd een minimalistisch design. Met slechts 4.75mm dikte zijn deze afdekramen verrassend vlak en met hun axiale bediening vormen ze een modern accessoire in een elk interieur.

LivingLight AIR
axiale bediening

Nieuwe axiale bedieningen

De nieuwe axiale regeling heeft een minimale diepte en is perfect voor gebruik met AIR-platen. Ontworpen om de ergonomie en de functionaliteit te verbeteren, vereist het minder druk om aan/uit te schakelen en is de werking nog stiller bij het indrukken van de knop.

Afwerkingen afdekramen

monochroom

MONOCHROOM

Monochrome afwerkingen

Geniet van de puurheid van Wit, het royale van Tech of het mysterieuze van Antraciet. Het resultaat is in elk geval bijzonder stijlvol en exclusief.

soft

SOFT

Stijlvol, strak & sober

Onopvallend, maar met klasse sieren ze de muren met de afwerkingen Street, Klei, Zand en Blue moon.

brushed

BRUSHED

Een industriële look in uw interieur

In deze reeks treden de afdekramen op de voorgrond door hun brushed look. Ideaal voor het interieur waar een iets ruwere afwerking meer cachet geeft.

bright

BRIGHT

Een heldere keuze

Geef uw interieur een persoonlijke toets met de glanzende afwerkingen zwart Tin of wit Palladium of met een matte afwerking met Mat goud, Mat nikkel of Parelwit.


livinglight LED

LED

Uw baken in het donker

Dwars over de axiale schakelaars loopt een fijn lijntje van led-lichtjes die u leiden in het donker en aangeven waar de schakelaar zich precies bevindt. Zo hoeft u nooit meer op de tast te dolen door uw eigen woning. Bovendien geeft het een moderne look aan uw interieur.


Overschilderbare afwerking

Voor een compleet harmonieus geheel met de kleur van de muren, is er de overschilderbare wit matte uitvoering.

LivingLight AIR overschilderbaar

LivingLight AIR installatie

Het elegante Italiaanse design

  • Steeds italiaanse standaard
  • Compact en elegant
  • Dunne afdekramen
  • Minimalistische look

Kies uw systeem

Traditioneel schakelmateriaal LivingLight AIR

LivingLight AIR

Het standaard schakelmateriaal LivingLight AIR biedt een perfecte oplossing voor traditionele elektrische systemen dankzij het brede scala aan functies (stopcontacten, schakelaars, laders, connectoren ...).

LivingLight AIR met domotica

LivingLight AIR domotica

Blijf altijd en overal verbonden met uw woning dankzij de integratie met het domoticasysteem MyHOME_Up. Met een simpele klik of lichte aanraking activeert u een commando of scenario dat u zelf makkelijk instelt via de app op uw smartphone.