logo
 

BTicino, een merk van de Legrand Group, positioneert zich op wereldvlak
als specialist van schakelmateriaal, deurcommunicatie en woningautomatisering (domotica).
De onderneming staat symbool voor "made in Italy" topkwaliteit, technologie en design.
Innovatie staat centraal.

LivingLight bestaat in een strakke, rechthoekige vorm en wordt gekenmerkt door een grote esthetische keuzevrijheid: strakke en sobere lijnen, minimalistische vormgeving, aparte kleuren en afwerkingseffecten die met licht spelen.

LivingLight Air, een subtiele blikvanger. Deze aanvulling op het assortiment wordt gekenmerkt door een dun afdekraam zodat uw schakelaar of stopcontact perfect aansluit tegen de muur.

LivingLight trekt de kaart van een onbegrensde keuze met een brede waaier van combinatiemogelijkheden die tegemoetkomen aan al uw wensen: ontwerp uw eigen stijl volgens uw eigen persoonlijkheid.
 

Axolute is de ontmoeting tussen digitale spitstechnologie en de nieuwste trends in Italiaans design. Het is een avant-gardistische reeks schakelaars die de grenzen van het luxueuze comfort doorbreekt. Met deze reeks koppelt Bticino luxe aan de harmonie en elegantie van zijn producten: aparte formaten, kleuren en materialen en een buitengewone esthetische aanpak.

Axolute AIR bereikt de grens van minimalisme. Met zijn extreem dun afdekraam ligt hij bijna gelijk met de muur waardoor het interieur nog strakker en eleganter wordt. In combinatie met de axiale bediening komt het vlakke design volledig tot zijn recht.

Axolute, geeft karakter aan uw woning.