logo
 

Nu de kinderen het huis uit zijn, hebben Hans en Christine meer tijd voor elkaar.
Ze genieten nog altijd van een avondje uit,
maar ze kijken er ook altijd naar uit om weer thuis te komen.
Daarom vonden ze dat het tijd was om wat meer aandacht te besteden
aan het comfort in hun woning.

Christine: “David is vorig jaar afgestudeerd als ingenieur. Het was zijn idee om met domotica te beginnen. Ik had er natuurlijk wel al van gehoord, maar het is zoveel meer dan alleen maar een soort afstandsbediening.”

Hans: “Het domoticasysteem van BTicino heeft slimme functies. Als we het bijvoorbeeld gezellig willen maken, dan worden in één keer de verlichting gedimd, begint de muziek te spelen en gaat de verwarming hoger. Dat kan zelfs als we nog niet thuis zijn, via mijn smartphone.”

 

Christine: “Wat ik niet meer zou kunnen missen zijn de ingebouwde scenario’s. Als ik bijvoorbeeld in de keuken sta, heb ik graag dat er muziek speelt door de luidsprekers. Maar meestal kom ik handen tekort. Dankzij domotica is dit geen enkel probleem.”

Hans: “Trouwens, het systeem houdt ook de gastoevoer en het water in de gaten. Mocht er ergens een lek in de leidingen zitten, dan krijgen we meteen een melding. En zo zijn er nog scenario’s voor in de woonkamer, in de slaapkamer of als we weg zijn. Slim bekeken!”