logo
 

PROJECTEN


De Vereniging van Eigenaren (VvE) van flatgebouw Nereus aan de Havendijk in Schiedam was op zoek naar een nieuwe deurcommunicatie installatie.


De VvE’s gingen met elkaar om tafel en kozen voor het deurcommunicatiesysteem van BTicino.


Wat bij de entree direct opvalt, is deurcommunicatie van BTicino. “Er is hier gekozen voor de Sfera New. Voorzien van audio en video...


Michael van Gerwen en zijn vrouw Daphne zijn extra blij met hun huis in Vlijmen waar het MyHome domoticasysteem van BTicino voor wooncomfort zorgt.


In Pijnacker zijn 174 nieuwe appartementen opgeleverd onder de naam MarQuant. Van Aalst Elektro verzorgde de installatie met BTicino deurcommunicatie.


In het appartementencomplex aan de Kraijenhoffstraat in Veghel beantwoorden de bewoners de deurbel met de nieuwe BTicino Classe 300 binnenpost. 


In Den Bosch staan drie prachtige flats met uitzicht op de IJzeren Vrouw en de historische binnenstad. BTicino leverde 126 binnenposten en de Axolute buitenpost.


Nu de kinderen het huis uit zijn, hebben Hans en Christine meer tijd voor elkaar. Ze genieten nog altijd van een avondje uit, maar ze kijken er ook altijd naar uit om weer thuis te komen.


Vorig jaar vierden Rudolf en Jeanine nog hun gouden bruiloft. Ze wonen al sinds het prille begin in de woning die ze samen hebben gebouwd.


Met zuiderse gastvrijheid verwelkomt Diego Nieves ons in zijn zeer aantrekkelijke woning in Welkenraedt, niet ver van de Duitse grens in België.


Aan de oevers van een idyllisch meer in Waals-Brabant (België) werd een grote villa omgebouwd tot vier ruime, luxueuze appartementen.


De ouders van Nele (13) en Tim (15) hebben vorig jaar de knoop doorgehakt en eindelijk domotica in huis gehaald.


Domotica installeren in een nieuwe of bestaande woning is in principe niet zo moeilijk… als je er iets vanaf weet.


De architect heeft een visie. Hij ziet het gebouw, de poëzie tussen schouw en spouw. Schoonheid waarin wordt geleefd en gewerkt.


Geert is een kranige vijftiger. Sinds zijn auto-ongeval in de jaren tachtig zit hij in een rolstoel. Maar hij is niet bij de pakken gaan neerzitten.


Een hotel in Antwerpen. Het is hier een komen en gaan. Elke dag nieuwe gezichten, van de vrolijke toerist tot de strenge zakenman.


Ellen is apotheker in België. Haar werk en privéleven lopen soms door elkaar, bijvoorbeeld als ze dienst heeft.


In een sterrenhotel staat of valt alles met de afwerking en moet men ook antwoord kunnen bieden op hedendaagse behoeften.


Jan en Isabelle zijn hardwerkende tweeverdieners met één dochtertje en hebben pas gebouwd op een mooi stuk grond.