logo
 

Sociaal

Legrand Group staat als wereldwijde speler voor een duidelijk maatschappelijk doel. Enerzijds als werkgever, door in de werknemers te investeren (o.a. gezondheid en veiligheid, verscheidenheid, en ontwikkeling van de human resources). Anderzijds vanuit maatschappelijke betrouwbaarheid, door wereldwijd de toegang tot energie te bevorderen en oplossingen te ontwikkelen ter ondersteuning van de zelfstandigheid van senioren en mensen met een handicap.

Ondersteuning van de zelfstandigheid bevorderen

Zelfstandig wonen senioren en mensen met een beperkingen bevorderen door producten te ontwikkelen, die het thuis wonen mogelijk en comfortabel maken.

Toegang tot energie wereldwijd bevorderen

Door ontwikkelingsprojecten te steunen en noodhulp te geven, in het bijzonder in het kader van het partnership met Elektriciens Zonder Grenzen, via de ontwikkeling van een productassortiment en specifieke oplossingen.

Investeren in medewerkers

Door aandacht te besteden aan de werkomstandigheden van de werknemers. En de verantwoordelijkheden van een goede werkgever te nemen op het gebied van gezondheid, veiligheid, diversiteit en ontwikkeling van de vakkennis. Legrand Group heeft zich aangesloten bij het “Global Compact” van de Verenigde Naties. Wat o.a. staat voor het wereldwijd elimineren van kinderarbeid.