logo
Vind een
BTicino member bij u in de buurt

Scenario's en toepassingen. Met het My Home domotica systeem bepaalt u zelf het comfort in uw
woning via scenario's, die op een soepele en eenvoudige manier ingesteld kunnen worden.

scenario

Keuken

Bij het koken geniet u graag van wat achtergrondmuziek? Via een lokale bediening selecteert u de geluidsbron die u wenst en regelt u het volume. Een water- en gasdetector controleren de keuken op mogelijke lekken, zodat uw domotica kan ingrijpen indien nodig.

Woonkamer

Met het My Home-systeem is het eenvoudig om van elk moment alleen of in gezelschap te genieten. Met het onmisbare touchscreen heeft men in een oogwenk gedempt licht, achtergrondmuziek en de ideale temperatuur om bijvoorbeeld van een goed boek te genieten.

Komen er vrienden op bezoek? Met de Video display kunt u hen onmiddellijk herkennen, met hen praten, het hek openen en hen thuis verwelkomen door het pad te doen oplichten. En om de spelende kinderen in de slaapkamer niet uit het oog te verliezen, kunt u de beelden van de camera weergeven op het grote display van het multimediatouchscreen, het volledigste domoticatoestel.

conceptstore slaapkamer

Slaapkamer

In alle comfort wakker worden is belangrijk: wie een My Home-domoticasysteem kiest vekeert in de beste omstandigheden om te genieten van het begin van een nieuwe dag. Alles wat u nodig hebt staat klaar om u te helpen en u op uw gemak te stellen.

U hoeft alleen maar het "Ochtend"-scenario van de Scenary-toets in te stellen om de slaapkamer van nacht in dag te doen overgaan: de rolluiken gaan omhoog, de lichtintensiteit past zich aan de eerste zonnestralen aan, de achtergrondmuziek gaat aan en uw huis bereikt de juiste temperatuur.

Ondertussen kunt u met het pictogrammenmenu van de Video display van geluidsbron wisselen om het nieuws op de radio te beluisteren, de temperatuur van de badkamerzone verhogen of de tuinsproeiers in werking stellen.

De woning verlaten

Laat met een gerust hart alle zaken die u na aan het hart liggen thuis. My Home beschermt ze. Wanneer de inbraakbeveiliging met de praktische elektronische sleutel ingeschakeld wordt, wordt de beveiliging van alle zones van het huis geactiveerd, alle lichten worden gedoofd, alle rolluiken gaan naar beneden en de temperatuur wordt lager gezet. En terwijl u uit huis bent, beheert My Home Domotica uw huis alsof u zelf thuis zou zijn.

Op het juiste moment wordt de tuin besproeid, daarna wordt het huis gelucht door de ramen van de vliering een beetje te openen om deze onmiddellijk weer te sluiten als het begint te regenen. Als het buiten te veel waait, worden de zonneschermen onmiddellijk ingetrokken en als de hoofdschakelaar van de automaat aanslaat, levert My Home onmiddellijk opnieuw elektrische energie aan de woning nadat de werking van de elektrische installatie gecontroleerd is.