logo
Vind een
BTicino member bij u in de buurtIn een hotel, zoals bij u thuis!

My Home presenteert nieuwe producten, die zowel voor hotels, thuis of voor utiliteitsprojecten gebruikt kunnen worden.


Vanaf de hotelkamer kan via een bediening aangegeven worden dat de hotelgast niet gestoord wil worden, of dat men de kamer aan het opmaken is. Er is ook een variant met geïntegreerde badgelezer om de deur te openen.

Thermostaat met display

De nieuwe thermostaat meet en visualiseert de temperatuur in de hotelkamer. Het apparaat is tevens uitgerust met een aansluiting voor een 'raamcontact', zodat bij een open raam de thermostaat automatisch naar een ecotemperatuur schakelt.

Naast het gebruik in hotelkamers kan deze thermostaat ook gebruikt worden bij bijvoorbeeld een domoticasysteem in een woning voor het regelen van de temperatuur.

Bediening
8 toetsen

De zeer compacte bediening met 8 toetsen vormt de ideale oplossing voor het bedienen van verlichting, rolluiken en scenario’s. Het toestel is volledig vrij programmeerbaar.

De installateur kan bv. 8 lichtpunten schakelen of dimmen, maar ook een combinatie maken van verschillende functies, bv. 4 lichtpunten + 2 rolluiken.

Kaartlezer

Via de kaartlezer kan de hotelgast met zijn kaart heel eenvoudig scenario’s activeren. Bij het betreden van de kamer worden bv. automatisch alle lichten gestuurd en wordt de verwarming ingeschakeld. Bij het verlaten van de kamer wordt een “alles uit” functie geactiveerd.

De lezer werkt met kaarten van 45 tot 54 mm (ISO-formaat) en is uitgerust met retroverlichting, zodat deze makkelijk vindbaar is in het donker.