logo
Vind een
BTicino member bij u in de buurt

My Home domotica biedt ook geavanceerde communicatie- en controlefuncties dankzij het audio- en videosysteem en de bediening op afstand. Met de geluidsinstallatie en het deurcommunicatiesysteem kunt u overal in huis uw favoriete muziek beluisteren, de bezoekersingang beheren of communiceren tussen de verschillende vertrekken. Met de webserver behoudt u de volledige controle over uw installatie, zelfs als u van huis bent, op het werk of op vakantie.

Bediening met 4 scenario's

Elke toets kan naar wens verbonden worden met verschillende functies, zoals licht, rolluiken, verwarming of achtergrondgeluid.
Op deze manier kunt u een voorgeprogrammeerd scenario instellen dat u met één eenvoudig gebaar bedient.

Het multimediatouchscreen

Met dit 10” grote touchscreen kunt u alle functies van de woning bedienen via een eenvoudig navigatiesysteem met aanpasbare pictogrammen.
Bovendien fungeert dit scherm als een volwaardige binnenpost voor deurcommunicatie. Het ondersteunt ook verschillende multimediatoepassingen zoals een mp3-speler of digitaal fotokader via zijn ingebouwde USB- en SD-poorten.

My HOME WEB

Slimme oplossing om in contact te blijven met uw woning wanneer u ver weg bent. Via een eenvoudige internetverbinding wordt uw pc, tablet of smartphone de ideale interface om commando's door te sturen naar uw woning, beelden te bekijken, alarmsignalen of storingsmeldingen te ontvangen.