logo
Vind een
BTicino member bij u in de buurt

My Home domotica vereenvoudigt en verbetert uw levenskwaliteit door tal van dagelijkse handelingen te automatiseren. Bediening en sturing van de lichten, instelling van de verwarming, openen en sluiten van de rolluiken, weergeven van geluid en muziek in de woning... voortaan gebeurt het allemaal in een handomdraai.

Het touchscreen van 1,2”

Bij geluidsweergave kunt u met dit minischerm het geluidsvolume dempen en regelen in een kamer of een groep kamers, de geluidsbron kiezen of de gewenste radiozender selecteren, die wordt weergegeven dankzij het RDS-systeem.

Het touchscreen van 3,5

Een volwaardig bedieningspaneel van de installatie. U kunt er eenvoudig en intuïtief de verschillende functies in elk vertrek van de woning mee inschakelen en regelen.

De standaardbediening 10"

Om een lamp, een groep lampen of alle lichten van de woning of de rolluiken te bedienen.

AUTOMATISERING

Gemotoriseerde rolluiken, zonneschermen bedienen waarbij eentonige of steeds dezelfde handelingen vermeden worden; het besproeiingssysteem of andere automatische systemen beheren. De activering van de automatische systemen kan gebeuren op enkelvoudig niveau, op groepsniveau, op algemeen niveau of binnen scenario's.

De automatische systemen kunnen niet alleen met de normale digitale besturingen (geruisloos en licht, voorzien van nuttige leds om de status te onderscheiden) geactiveerd worden, maar ook met het touchscreen of de praktische draadloze afstandsbediening: een maximum aan comfort voor wie alles binnen handbereik wil.

london

VERLICHTING

Kies de juiste verlichting voor uw situatie: directe verlichting om te lezen en te werken, gedempte verlichting om te rusten. Regelbaar om zich aan de situatie van het ogenblik aan te passen. De activering van de armaturen kan gebeuren op enkelvoudig niveau, op groepsniveau, op algemeen niveau of binnen scenario's.

Het aanzetten gebeurt met geruisloze en lichte toetsen, voorzien van led indicatie die van status veranderen wanneer ze in- en uitgeschakeld zijn. Blauwe of groene led om de besturingen gemakkelijk te vinden; fuchsia of oranje led wanneer het licht wordt ingeschakeld.

GELUID

Laat muziek in verschillende kamers spelen door in elke ruimte verschillende geluidsbronnen te kiezen en te controleren waarop u uw favoriete bestanden of radiostation kunt kiezen. Op de meest eenvoudige manier en met hifi-stereo geluidskwaliteit. Dankzij de multikanalen kunt u eveneens iedereen tevreden houden op elke plek in huis. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld de radio in de keuken te beluisteren, een stukje muziek van de iPod in de slaapkamer te laten horen, een CD met klassieke muziek in de woonkamer af te spelen op hetzelfde moment.

De inschakeling gebeurt met de toetsen van de plaatselijke bediening, uw smartphone of tablet PC of met het innoverende kleuren touchscreen dat door eenvoudigweg het scherm aan te raken de geluidsatmosfeer creëert die u wilt, naast het afstellen van verlichting, temperatuur en nog veel meer.