logo
Vind een
BTicino member bij u in de buurt
deurintercom

Sfera

Het Sfera-assortiment breidt uit en biedt nieuwe 2-draads audio/video buitenposten verkrijgbaar in twee uitvoeringen: Sfera New en Sfera Robur. Ga naar de speciale Sfera buitenposten pagina.

Sfera New
Drie moderne en technologische afwerkingen met de namen AllMetal (aluminiumgrijs), AllStreet (antracietgrijs) en AllWhite (wit), die zich perfect passen bij elk soort gebouw.

Sfera Robur
De ultrarobuuste afwerking voor maximale veiligheid. Alle buitenposten van het assortiment maken gebruik van dezelfde elektronische modules, wat een ongeëvenaarde flexibiliteit garandeert in de keuze van de functies en onbeperkte combinatiemogelijkheden voor uw installatie. Het modulaire Sfera-systeem biedt ook de mogelijkheid de modellen zowel horizontaal als verticaal naast elkaar te plaatsen. Voor meer informatie over de nieuwe Sfera deurmodules.Linea 3000

De buitenposten Linea 3000 zijn geschikt voor één- of tweegezinswoningen.

Er bestaan drie versies, nl. in audio, met camera en tenslotte met camera en geïntegreerde badgelezer.

Ze kunnen uitgerust worden met een bijkomende regenkap.

Via toebehoren zijn ze eveneens in te bouwen in een standaard inbouwdoos van 2 modules uit de Sfera serie.

Welk model u ook kiest, de frontplaat is vervaardig uit Zamak en heeft een slagvastheid van IK10.

Antivandaal
 

 

Dit assortiment wordt vooral gekenmerkt door zijn robuuste uitvoering.
Met zijn afwerking in 4 mm roestvast staal of 4 mm aluminium is hij opgewassen tegen elke beproeving. Alle deurmodules met drukknop zijn uitgerust met een kleurencamera en kunnen tot 32 oproepen beheren.