logo
 
Deurintercom
Classe 300 X13E deurintercom wifi

CLASSE 300 X13E BINNENPOSTEN

Eenvoudig, verbonden en modern

Classe 300 X13E is de nieuwe binnenpost, die een moderne uitstraling combineert met innovatieve functies. Via de geïntegreerde Wifi-verbinding en een specifieke applicatie kan de binnenpost verbonden worden met de smartphone.

Alle basisfuncties, die men terugvindt op het 7”-touchscreen, zijn ook beschikbaar via de applicatie. Classe 300 X13E is alles wat je van een typisch “Internet of Things” product mag verwachten.

Classe 300 binnenposten

Handsfree videofoon

De Classe 300 deurintercoms met touchscreen combineren design en esthetiek met een waaier aan gebruiksmogelijkheden.

Het toestel bestaat in twee verschillende afwerkingen, wit en anthraciet. In functie van de installatie kan gekozen worden voor zowel montage van de intercom aan de muur, als montage op een tafelstandaard.

Naast de basisversie bestaat er ook een wit toestel met geheugenfunctie voor het registreren van de oproepen. 

HomeTouch

HOMETOUCH

Eén toestel voor videofonie en domotica

HOMETOUCH is perfect geïntegreerd in het videofoniegamma van BTicino. De oproep van het deurstation kan immers doorgeschakeld worden op smartphone dankzij de gratis app "DOOR ENTRY for HOMETOUCH".
Naast de integratie met videofonie kan het 7" Touchscreen ook gebruikt worden voor de bediening van het MyHOME_Up-systeem.

Classe 100 binnenposten

Ongeziene mogelijkheden

Het assortinment Classe 100 binnenposten biedt ongeziene mogelijkheden in functionaliteit en montage.

Er zijn 4 modellen verkrijgbaar. Van de traditionele intercom met hoorn tot één toestel voor videofonie en visualisatie van uw energieverbruik. 

Kies uit de Classe 100 serie het intercom toestel dat bij uw leefgewoonten past, voor ieder wat wils.